قطعات تشکیل دهنده جک پارکینگی

قطعات تشکیل دهنده جک پارکینگی شامل چه قطعاتی می‌شود؟ هر جک پارکینگی از چه قطعاتی تشکیل شده است؟ می‌دانیم که انواع جک پارکینگی در بازار موجود است و اگر بخواهیم یک راهنمای خرید جک پارکینگی مناسب ارائه دهیم باید به صورت مناسب با قطعات جک پارکینگی آشنا شوید، نوع کارکرد جک پارکینگی را بدانید.

اما پیشنهاد می‌کنیم قبل از هر موردی به صورت دقیق مقاله جک پارکینگی چیست را مطالعه کنید تا به راحتی بتوانید بتوانید که هر جک از چه مواردی تشکیل شده است و چه کاربردی دارد. با آلتون نتورک همراه باشید.

جک پارکینگی از چه قطعاتی تشکیل شده است؟

هر یک از جک‌های پارکینگ که توسط برندهای تولید کننده جک پارکینگی گوناگون تولید و به بازار عرضه می‌شوند از قطعات گوناگونی تشکیل می‌شوند که آشنایی با آن‌ها می‌تواند درک بهتری از عملکرد جک به شما دهد. از جمله مهم‌ترین قطعاتی که در ساخت و عملکرد جک‌های پارکینگی تاثیرگذارند می‌‌توان به موارد زیر اشاره داشت:

جک پارکینگ نیز مانند هر وسیله الکترونیکی دیگری، از اجزا و قطعات مختلفی تشکیل شده است، که هماهنگی آن‌ها با یکدیگر سبب کار کردن جک می‌گردد. وجود نقص در هر یک از این قطعات سبب اختلال در روند انجام کار جک می‌شود. برای جلوگیری از اتفاق بهتر است اطلاعات مختصری در مورد 4 قطعه اصلی جک پارکینگی داشته باشیم:

سیم پیچ یا استاتور

استاتور جک پارکینگ از چندین لایه فلزی تشکیل شده که به صورت یک استوانه تو خالی به یکدیگر وصل شده‌اند، این قسمت از جک به عنوان بخش ثابت موتور شناخته می‌شود. به طور کلی استاتور دارای یک هسته استاتور، سیم پیچ و قاب است و وظیفه تولید میدان مغناطیسی و پشتیبانی مکانیکی موتور را بر عهده دارد.

رتور

قسمت متحرک موتورهای الکتریکی، رتور نام دارد، که

از یک هسته چند تکه و استوانه‌ای که دارای شکاف های موازی است تشکیل شده است. جنس رتور باید از چرخ دنده محکم‌تر باشد، تا دوام بیشتر و عمر طولانی‌تری داشته باشد. رتور به وسیله قطعه‌ای مارپیچی به انتخاب دنده برنجی متصل می‌گردد.

دنده برنجی

چرخ دنده قطعه‌ای است که وظیفه انتقال یا تغییر جهت نیرو را بین دو محور بر عهده دارد. بر روی آن دندانه‌هایی با فاصله‌های یکسان قرار دارد تا پس از درگیر شدن با چرخ دنده مقابل، نیرو بین آن‌ها منتقل گردد. چرخ دنده‌ها معمولا از جنس برنج یا پلاستیک هستند، حرکت چرخ دنده وابسته به میدان مغناطیسی ایجاد شده توسط رتور است.

 

میل ماردان

به میله‌ای مارپیچ که به گیربکس جک پارکینگی متصل است میل ماردان می‌گویند. وظیفه اصلی این قطعه تبدیل حرکت چرخشی موتور به حرکت رفت و برگشت و حرکت پیستون است.

چشمی

یکی از قطعات بسیار مهم در جک‌های پارکینگی چشمی است. این قطعه سنسوری است که می‌تواند از آسیب رسیدن به خودرو توسط درب اتوماتیک جلوگیری کند. اگر مانع یا عابری در مقابل چشمی قرار بگیرد، چشمی از باز یا بسته شدن درب جلوگیری خواهد کرد.

مرکز فرمان

مرکز فرمان قادر است باز و بسته شدن درب توسط جک را کنترل کند. این قطعه در واقع نقطه ارتباطی میان ریموت کنترل و جک می‌باشد که در زمان‌های لازم دستور باز و بسته شدن را به جک منتقل می‌کند.

ریموت کنترل

ریموت کنترل قطعه‌ای است که در اختیار کاربر قرار می‌گیرد تا فرد بتواند با مرکز فرمان ارتباط برقرار کرده و باز و بسته شدن درب اتوماتیک را کنترل کند. معمولاً دو عدد ریموت کنترل در پکیج کنترل قرار دارد؛ اما در مجتمع‌های مسکونی بزرگ و برج‌ها می‌توان در صورت تمایل تعداد بیش‌تری ریموت را با مرکز فرمان ست کرد.

فلاشر

به هنگام باز و بسته شدن درب‌های اتوماتیک می‌توانید علائم هشدار از جمله چراغ‌های چشمک‌زن را مشاهده کنید که به کاربر پیام مورد نظر را نشان می‌دهد. در جک پارکینگی قطعه‌ای به نام فلاشر این وظیفه را بر عهده دارد.

جک

وظیفه جک به زبان ساده انتقال نیروی الکتریکی به هیدرولیکی است. جک‌ها با توجه به کاربرد و مصارفی که دارند در انواع گوناگونی تولید و عرضه می‌شوند.

5/5 - (2 امتیاز)
مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Table of Contents
سبد خرید
ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟