سیستم اعلام حریق بیمارستان

سیستم اعلام حریق بیمارستان

یکی از مهم ترین مسائلی که پس از راه اندازی بیمارستان باید به آن بپردازید، سیستم اعلام حریق بیمارستان(hospital-fire-alarm-system) است. نصب سیستم اعلام حریق بیمارستان می تواند از پیش آمدن مشکلات ناگهانی جلوگیری کند و جان بیماران را در امان نگه دارد. خرید و نصب سیستم از مهم ترین استاندارد های ایمنی و حریق در بیمارستان ها است. آلتون نتورک در ارائه اعلام حریق بیمارستان با بالاترین کارایی در کوشش است و تاکنون توانسته در این زمینه موفق عمل کند. سیستم و تجهیزات اعلام حریق بیمارستان باید با بالاترین کیفیت تعبیه شود تا ایمنی حریق در بیمارستان تضمین شده باشد.

نحوه کارکرد سیستم اعلام حریق بیمارستان چگونه است؟

سیستم اعلام حریق چگونه کار می کند؟ با نحوه کار سیستم اعلام حریق بیمارستان آشنا هستید؟ اجزای سیستم اعلان حریق بیمارستان بسیار حرفه ای باید باشد تا هوشمند سازی سیستم اعلام حریق در بیمارستان مشکلی نداشته باشد. سیستم اعلان حریق باید به قدری مجهز و با کیفیت باشد که ایمنی حریق در بیمارستان را تضمین کند.

سیستم اعلام حریق می تواند از نوع بی سیم باشد. مزایا سیستم اعلام حریق بی سیم بسیار است. برای مثال نیازی به کابل کشی نیست و نصب سیستم اعلام حریق راحت تر خواهد بود. البته با خرید سیستم اعلام حریق بی سیم باید به نوع و طول باتری دقت داشته باشید.

چه مدل هایی از سیستم اعلان حریق را می توان در بیمارستان استفاده کرد؟

طراحی سیستم اعلام حریق بیمارستان به صورت حرفه ای انجام می شود و در مدل های مختلفی ارائه می شود. انواع سیستم اعلان حریق بیمارستان را به شما معرفی می کنیم و بنا به نیاز خود مدل مورد نظر را انتخاب کنید.

انواع سیستم اعلان حریق بیمارستان شامل :

  • سیستم اعلام حریق متعارف: سیستم اعلام حریق متعارف از مدل های معمولی و رایج است که در بیشتر مکان ها مورد استفاده قرار میگیرد. عملکرد سیستم اعلان حریق متعارف در بیمارستان به این شکل است که باید ساختمان را به چند بخش تقسیم کنید و ردیابی را در هر بخش قرار دهید. در صورتی که مشکلی پیش بیاید صفحه سیستم تحریک می شود و صدای لازم در فضای بیمارستان پخش خواهد شد.
  • سیستم اعلام حریق آدرس پذیر: به نظر می رسد که بهترین سیستم اعلام حریق مناسب بیمارستان، سیستم اعلام حریق آدرس پذیر است. این مدل بسیار پیشرفته است و سرعت بالاتری در شناسایی مشکل دارد. سیستم اعلام حریق ادرس پذیر به نسبت سیستم اعلام حریق متعارف سیم کمتری مصرف می کند.

اجزای سیستم اعلام حریق بیمارستان شامل چه مواردی است؟

سیستم اعلام حریق از چند بخش تشکیل شده است. هر کدام از این اجزا با پیشرفته تر شدن خود، شامل جزء های دیگری هستند.

صفحه کنترل سیستم: اطلاعات ورودی ، خروجی و کنترل سیستم اعلان حریق بر عهده صفحه کنترل است.

ردیاب سیستم اعلان حریق: ردیاب در جهت تشخیص دود، حرارت، آتش و گاز co2 کاربرد دارد.

منبع تغذیه دستگاه: منبع تغذیه سیستم اعلام حریق برای استفاده با برق یا باتری مورد نیاز است.

آژیر سیستم اعلان حریق: آلارم، باند و چراغ چشمک زن شامل این بخش است.

توجه داشته باشید که مرکز کنترل سیستم اعلام حریق در معرض دید قرار داشته و در جایی مطمئن نصب شود. آژیر سیستم اعلام حریق باید صدای رسایی داشته باشد تا به تمام کارکنان و بیماران بیمارستان بتواند خبردهد.

برای خرید سیستم اعلام حریق بیمارستان با کیفیت بالا می توانید از طریق فروشگاه التون نتورک اقدام کنید. سیستم های اعلان حریق انواع مختلفی دارد که هرکدام مناسب مکان های خاصی است. سیستم های اعلام حریق مناسب بیمارستان باید باکیفیت تر و ترجیحا ادرس پذیر باشد. شاید کمی هزینه بیشتری باید لحاظ شود اما ارزش هزینه کردن دارد. ضرر نبود سیستم اعلان حریق در بیمارستان مشکلات بیشتری را برای شما به وجود خواهد آورد و در صورت بروز مشکل ضرر مالی بیشتری را هم دارد.

برای بیمارستان کدام نوع از سیستم های اعلام حریق مناسب تر است؟

سیستم اعلام حریق ادرس پذیر به دلیل پیشرفته تر بودن و سرعت بالاتر بهتر است.

آژیر های سیستم اعلان حریق متفاوت است؟

بله، سعی کنید از سیستم اعلان حریقی استفاده کنید که آژیر رسا تری دارد.

5/5 - (2 امتیاز)
مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟