راهنمای خرید هندزفری بی سیم

راهنمای خرید هندزفری بی سیم یکی از مواردی است که افراد هنگام خرید هندزفری به آن مراجعه می کنند. نوع اتصال هندزفی‌ها به گوشی، از پورت‌های خاص گرفته تا جک 3.5 میلیمتری، سیر تکاملی جالبی داشته است. امروزه هندزفری‌های بی سیم جای سیمی‌ها را گرفته‌ و در دل مردم به خوبی جا باز کرده‌اند. این هندزفری‌ها تکامل خوبی یافته و با انواع مختلف آن روبه‌رو هستیم. این تنوع باعث شده اکثر افراد هنگام خرید هندزفری بی سیم دچار سردرگمی شوند. با آلتون نتورک می‌توانید بهترین برندهای هندزفری بی سیم را خریداری کرده و از کیفیت آن مطمئن باشید.
انواع مدل هندزفری
هندزفری‌های بی سیم انواع مختلفی دارند و اگر به راهنمای خرید هندزفری بی سیم سری بزنید با هندزفری های زیادی روبه‌رو خواهید شد. هرکدام از هندزفری‌ها طرفداران خاص خود را دارند که در ادامه انواع آن‌ها را بیان می‌کنیم. با در فروشگاه اینترنتی آلتون نتورک همراه باشید.

ایرپاد بی سیم

این ایپردها که اصطلاحا به آن ایرفون بی سیم نیز می‌گویند دارای مدل‌های مختلفی هستند. از انواع تک گوش که به هدفون خلبانی شهرت دارند تا مدل‌های جدیدی که در سایزهای متفاوت به بازار عرضه می‌شوند را می‌توانید شاهد باشید. برخی از ایرپادها مانند گلکسی بادز سامسونگ داخل گوش قرار می‌گیرند و بدنه آن‌ها دیده نمی‌شود.
مدل دیگر، ایرپاد اپل است که حالت دنباله‌داری دارد. استایل خاص این ایرپاد باعث شده به یکی از مدل‌های پرفروش تبدیل شود. در راهنمای خرید اینترنتی هندزفری بی سیم به مزایا و معایب آن اشاره می‌شود.

مزایای ایرپاد

  • مزایای ایرپاد به شرح زیر است:
  • ایرپادها ساده اند و حجم کمی دارند. به راحتی در جیب جا می‌شوند و می‌توان آن‌ها را با خود هرجایی برد.
  • بی سیم هستند؛ بنابراین دیگر با مشکل گره خوردن سیم‌ها مواجه نخواهید شد.
  • ایرپادها طراحی ظریفی دارند و و از استایل جذابی برخوردارند. وزن خاصی ندارند و به راحتی در گوش
  • قرار می‌گیرند.
  • کیفیت صدای ایرپادها و تنظیم پاسخ فرکانسی آن‌ها خوب است.
  • ایرپادها دکمه‌های کوچکی دارند که کار کردن را راحت کرده‌اند. البته بسیاری از آن‌ها از قابلیت لمس بهره می‌برند و بدون فشار دادن دکمه و با ضربه یا کلیک می‌توانید موزیک را پلی کنید.
  • ایرپادها با ساعت هوشمند، گوشی و سایر دستگاه‌های پخش موسیقی سازگار بوده و استفاده از آن راحت است.

معایب ایرپاد

ایرپادها در کنار مزایای خود معایبی نیز دارند:

  • ممکن است از داخل گوش بیفتند. البته به طراحی آن نیز بستگی دارد. معمولا در پیاده‌روی مشکلی ایجاد نمی‌شود؛ اما با کوچک‌ترین تکان یا برخورد دست احتمال افتادن و آسیب دیدن آن بیشتر می‌شود.
  • به دلیل کوچک بودن، احتمال گم شدن آن زیاد است.
  • باطری کوچکی دارند و مدت زمان شارژ آن کمتر از دیگر مدل‌های بی سیم است.
  • تعمیرپذیری آن کم است و در صورت آسیب احتمال تعمیر آن زیاد نیست.

هدفون روگوشی

این هدفون‌ها با نام هدفون دایره‌ای، هدفون فول سایز و هدفون بالای گوش نیز شناخته می‌شوند و برای گیمینگ گزینه فوق العاده‌ای هستند. وزن آن‌ها زیاد است؛ اما طرفداران خاص خود را دارند. جبرا، بوز، سنهایزر و بیتس، معروف‌ترین کمپانی‌ها در این زمینه هستند. دامنه قیمت هدفون‌ها متفاوت است؛ اما معمولا قیمت آن‌ها بیشتر از هندزفری‌های سیمی است. با مطالعه راهنمای خرید هندزفری بی سیم می‌توانید اطلاع جامعی درباره این نوع هدفون‌ها کسب کنید.

مزایای هدفون

مزایای هدفون شامل موارد زیر است:

  • به دلیل اینکه حجم بالایی دارند، درایوهای صوتی و پردازشگرهای آن فوق حرفه‌ای است و کیفیت صدای بالایی دارند.
  • استایل آن فوق العاده است. به راحتی روی گوش قرار می‌گیرند و مانند ایرپادها باعث ناراحتی داخل گوش نمی‌شوند. از الیاف نرم برای قسمت گوش هدفون استفاده می‌شود و هنگام استفاده طولانی مدت اذیت نمی‌شوید.
  • طراحی آن محکم و مقاوم است. از پشت سر و گردن عبور می‌کنند و در حین پیاده‌روی مشکلی رخ نمی‌دهد.
  • تعمیرپذیری آن بالا است؛ اما ممکن سان با مشکل کم شدن کیفیت بعد تعمیر مواجه شوید.

معایب هدفون

هدفون‌ها دارای این معایب نیز هستند:

  • حجم زیادی دارند و اگر برای سفر بخواهید استفاده کنید بخش زیادی از کیف شما را می‌گیرند.
  • برای صحبت کردن نیاز به میکروفن مجزا دارید؛ البته اکثر هدفون‌ها دارای میکروفن هستند؛ اما لازم است آن را باز کرده تا بتوانید صحبت کنید.

هندفزی دورگردنی

این هندزفری‌ها اسامی دیگری مانند هندزفری یقه‌ای، هندزفری گردنی یا هندزفری دورگردن دارند. طراحی این نوع هندزفری خاص است و با شکل حلقه‌ای خود دور گردن قرار می‌گیرند. ایرپادها از طریق یک سیم به این حلقه متصل شده و به وسیله بلوتوث به گوشی و لپ تاپ و… وصل می‌شوند.

این نوع هندزفری نیز از محبوبیت بالایی برخوردار است و اکثر برندهای معروف این محصول را تولید کرده‌اند.

مزایای هندزفری گردنی

هندزفری های گردنی نیز این مزایا را دارند:

  • به دلیل طراحی ویژه، لیز نمی‌خورند و نمی‌افتند. همیشه دور گردن شما قرار دارند و به دلیل وزن کم، آن را احساس نمی‌کنید.
  • استایل خاص و رنگ‌بندی‌های گوناگونی دارند و می‌توانید متناسب با سلیقه خود یکی از آن‌ها را انتخاب نمایید.
  • از لحاظ شارژ و باتری عملکرد بهتری نسبت به ایرپادهای کوچک دارند؛ زیرا از فضای بیشتری برای باتری برخوردار هستند.
  • ایرپادهای آن حالت مغناظیسی دارد و در مواقعی که موزیک گوش نمی‌دهید می‌توانید آن‌ها را به هم بچسبانید.
  • معایب هندزفری گردنی
  • مزایای این نوع هندزفری شامل یان موارد است:
  • نسبت به هندزفری‌های سیمی حجم بالایی دارند و فضای بیشتری را اشغال می‌کنند.
  • هنگام خواب استفاده از آن راحت نیست.
  • ممکن است سیم آن کنده یا ضعیف شود.
  • بدنه آن نیاز به مراقبت داشته و در برابر ضربه به شدت آسیب پذیر هستند.

نکات لازم هنگام خرید هندزفری بلوتوثی

هنگام انتخاب هندزفری باید به راهنمای خرید هندزفری بی سیم توجه کنید و نکات زیر را رعایت کنید تا از خرید آن پشیمان نشوید.

نوع طراحی بدنه هندزفری

با توجه به مزایا و معایب انواع هندزفری‌های بی سیم و سلیقه خود، می‌توانید یکی از آن‌ها را انتخاب کنید. نکته دیگر که شاید برای برخی از افراد دارای اهمیت باشد، رنگ بندی هندزفری است. اکثر هندزفری‌ها در دو رنگ مشکی و سفید خلاصه می‌شوند؛ اما در برخی از مدل‌ها می‌توانید رنگ‌بندی‌های خاصی را شاهد باشید.

نوع طراحی سری هندزفری

یکی دیگر در نکات مورد توجه در راهنمای خرید هندزفری بی سیم، نوع سری هندزفری و نحوه قرار گرفتن آن در گوش است. اگر به این نکته توجه نکنید عدم تطابق اندازه و نحوه قرار گرفتن در گوش در زمان طولانی ممکن است آزاردهنده باشد. به عنوان مثال گوشی‌های ایرپاد و نمونه‌های مشابه روی گوش قرار می‌گیرند و Earbuds‌ سامسونگ و برخی مدل‌ها، از سری لاستیکی استفاده می‌کنند که کاملا داخل گوش قرار می‌گیرد. برخی دیگر از مدل‌ها با داشتن هوک که پشت گوش قرار می‌گیرد، حالت سومی دارند که برای ورزش مناسب هستند.
از لحاظ کیفیت، تفاوت چندانی بین این سری‌ها وجود ندارد؛ اما هندزفری‌هایی که سری لاستیکی دارند، به دلیل اینکه کاملا درون گوش جای می‌گیرند، نویزگیر غیرفعال بهتری دارند. اما ممکن است استفاده از آن برای همه مناسب نباشد.

کیفیت پخش صدا

یکی از مهمترین فاکتورها در راهنمای خرید هندزفری بی سیم کیفیت پخش صدا است. ابتدا باید بدانید چه انتظاری از کیفیت صدا دارید و بین بیس و بلندی صدا و تفکیک صدا کدامک یک مهمتر است. اگر گوش حساسی ندارید و تنها گوش دادن عادی به موزیک برای شما مهم است، همه هندزفری‌های بلوتوثی نیاز شما را برآورده می‌کنند؛ اما اگر به صورت حرفه‌ای به موزیک گوش می‌دهید و می‌خواهید تفکیک سازها را تشخیص دهید، باید انتخاب حساس‌تری داشته باشید. اگر به گوش دادن پادکست علاقه دارید و بیشتر از اتوبوس و مترو استفاده می‌کنید لازم است هندزفری استفاده کنید که صدای بلندی داشته باشد و نویز محیطی را کاهش دهد.

کیفیت مکالمه

یکی دیگر از فاکتورهای مهم در انتخاب هندزفری، کیفیت مکالمه است. اگر اهل مکالمه طولانی مدت نیستید، ممکن است این مورد برای شما اهمیتی نداشته باشد؛ اما در صورتی که از نیاز طولانی به مکالمه دارید، توجه به این گزینه ضروری است.

باتری و شارژدهی

در راهنمای خرید هندزفری بی سیم، باتری و شارژدهی از اهمیت بالایی برخوردار هستند. هندزفری‌های بلوتوثی دوتایی به علت داشتن باکس همراه، شارژدهی بهتری دارند. سرعت شارژ هندزفری یا باکس شارژ، فاکتور مهمی برا افرادی است که فراموش می‌کنند به صورت روتین هندزفری را شارژ کنند.

امکانات لمسی و فناوری استفاده شده در هندزفری

اکثر ایرپادهای دوتایی به دلیل کوچک بودن، دکمه فیزیکی برای توقف یا بلند و کم کردن صدا ندارند و به همین دلیل از دکمه لمسی برای آن استفاده می‌شود. مدل‌های پایین، تنها امکان توقف یا رد کردن آهنگ را دارند؛ اما در مدل‌های بالاتر از امکانات زیادی مانند دستیار صوتی، امکان تماس بدون گوشی و… استفاده شده است.
امکاناتی مانند نویز کنسلینگ نیز جزو فناوری‌های جذاب در این هندزفری‌ها است که صداهای اطراف را حذف می‌کند.

برند و گارانتی هندزفری

شاید هنگام خرید هندزفری سیمی، کپی بودن و محصولات غیربرند دارای اهمیت نباشد؛ اما برای خرید هندزفری بی سیم سراغ برندهای معتبر بروید. ممکن است هندزفری‌های موجود در بازار گارانتی نداشته باشند و تنها بتوان آن‌ها را با مهلت تست خرید.

آنچه در مقاله خرید هندزفری مناسب بی سیم بیان کردیم

هندزفری یکی از محصولاتی است که برای اکثر افراد اهمیت دارد و دارای انواع مختلفی است. لازم است به راهنمای خرید هندزفری بی سیم توجه داشته باشید تا از انتخاب خود پشیمان نشوید. شما می‌توانید با توجه به سلیقه و مطالعه مزایا و معایب انواع هندزفری‌ها، خرید دلخواه خود را از آلتون نتورک انجام دهید.

4.7/5 - (4 امتیاز)
مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Table of Contents
سبد خرید
ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟