انواع تجهیزات هوشمند سازی

تجهیزات هوشمند سازی

تا کنون با مزایا و امکاناتی که خانه یا محل کار هوشمند دارد، آشنا شدیم. حال در این بخش در نظر داریم تجهیزات مورد نیاز را معرفی نماییم چون برای هوشمند سازی به یک سری تجهیزات و قطعات خاص نیاز داریم. اصلی‌ترین تجهیزات یک خانه یا دفتر کار هوشمند شامل موارد زیر می‌شود. هر کدام از این تجهیزات، دارای قابلیت‌های مخصوص به خود بوده؛ که در ادامه عملکرد چند مورد از آن‌ها را بررسی می‌نماییم.

  1. کلید لمسی هوشمند
  2. رله هوشمند
  3. عملگر هوشمند
  4. کنترلر پرده و شیر برقی
  5. ترموستات هوشمند
  6. کنترل تردد هوشمند
  7. انواع سنسور هوشمند
  8. درب پارکینگ و ورودی هوشمند
  9. آیفون هوشمند
  10. سیستم امنیتی هوشمند

رله هوشمند

نوعی کلید‌ الکتریکی بوده که بر سر راه سیم فاز‌ها قرار می‌گیرد، کاربرد اصلی آن‌‌ها خاموش و روشن شدن وسیله‌های الکتریکی است. رله‌ها می‌توانند کاربردهای متفاوتی مثل حفاظت، کنترل کننده‌ موثر، کنترلر خاص و.. داشته باشند.

سنسور هوشمند

سنسورهای هوشمند اصلی‌ترین تجهیزات مورد‌نیاز یک خانه هوشمند هستند، چون کنترل و نظارت شرایط معمولا از طریق آن‌ها اتفاق می‌افتد. به عنوان مثال چراغ‌های هوشمند دارای سنسور فتوسل هستند، این سنسور زمانی که کم‌نور بودن محیط را تشخیص دهد، چراغ روشن می‌شود.

کنترلر پرده هوشمند

معمولا پرده‌های هوشمند در طول روزهای آفتابی، منظور روشن شدن خانه به صورت کاملا خودکار جمع می‌شوند. البته اگر در روزهای گرم تابستان تمایلی به تابش نور آفتاب ندارید می‌توانید خودکار بودن آن را غیرفعال کنید.

ترموستات هوشمند

ترموستات نیز همچون سنسورها نقش بسیار مهمی در کنترل وسایل خانه هوشمند، دارد. از ترموستات بیشتر در سیستم سرمایشی و گرمایشی استفاده می‌شود.  مثلا زمانی که در خانه یا محل کار حضور ندارید می‌توانید سیستم‌های سرمایشی و گرمایشی را غیرفعال کنید تا در مصرف انرژی صرفه‌جویی کرده باشید.

Rate this post
مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Table of Contents
سبد خرید
ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟